fredag 30. mai 2014

Hjemme igjen med ny energi. Mer bilder fra turen.

I og med jeg slet endel med nettet på Kreta, ble skriveriene mine nedprioritert etterhvert. Ville ikke bruke energien min på å styre mer med det.

Som tidligere nevnt har turen vært topp. Gir en ekstra liten "boost" i hverdagen å komme seg til sol og varme.

Både jeg og mamma er av typen som heller ikke har behov for å styre så veldig. Dvs. at når vi var ferdige eller mens vi enda lå ved bassenget, fant vi ut at vi kunne ta en god lunsj, fremfor å styre med å dusje og ordne oss for å gå ut og spise middag seinere på kvelden. Tok heller med oss litt småtteri fra butikken på hotellet, til leiligheten så vi hadde det vi trengte av mat til litt kvelds og frokost.

Istedet nøt vi stillheten på balkongen etter at barna var i seng, slappet av, skravlet og koste oss med litt snacks og andre usunne saker.


Første dagen ble tilbragt på stranda, til stor glede for barna, som hadde flere prosjekter på gang både litt oppå land og i vannskorpa i løpet av dagen. Bølger var også kjempegøy.

Ekstra stas var det når "donut dama" kom forbi med noen skikkelige kaloribomber. Gode var de også.






Til tross for suksess på stranda, var det bassengområdet som fristet mest for barna, så resten av ferien ble tilbragt der. Skal jeg være helt ærlig selv, så gjorde det ikke meg noe heller. For når man er på stranda, føler man at det er sand overalt. Tygde i meg et og annet sandkorn i løpet av dagen og man får sand i håret, på alt av klær, i bagen +++.


    På lekerommet.

På hotellområdet var det tilsammen 6 basseng. 4 tilrettelagt for barn i forskjellige str og to for voksne og større barn. Helt ideelt. I tillegg var det både lekeplass og et stort lekerom på hotellet + restaurant og minimarked som hadde alt man trang.








Vi var veldig fornøyde med hotellet vi bodde på. (Blue Star Ibiscos Garden) I og med vi reiste med barna, så stilte vi litt krav på forhånd, til hva vi gjerne ville ha i nærheten. Vi bodde i en leilighet med to soverom, oppholdsrom, kjøkkenkrok, to bad og to balkonger. Hadde klart oss helt fint med ett bad og en balkong altså, men det var nå sånn de var utrustet.



Amanda på restaurant



                                                                                                                        Sol er topp, tommel opp!!!

                                                                                                                                                                        På tur i gamlebyen i Rethymnon.

                  Avslapping i sola på balkongen.

Ikke veldig ME relatert i denne omgang, men synes det er hyggelig å kunne legge ut bilder fra en kjempefin tur. Noe som gjør hverdagen mye lysere :-) 
Nyt tiden fremover folkens, ser ut til at det er litt sol her til lands om dagen også. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar