mandag 1. desember 2014

Adventstid. Stress eller kos?

Desember skal i utgangspunktet være en kosemnd og jeg håper virkelig det blir det. Takket være mannen, som er ivrig på å få julegaver unna før desember begynner, er vi i rute og slipper å bruke noe energi på det denne måneden. 
Nå er det bare å få unna div. avslutninger, julebord og andre festligheter. I skrivende stund er jeg noe slått ut etter helgas utskeielser, men det kommer seg vel igjen i løpet av noen dager får vi håpe.
Klar for festligheter både fredag og lørdag nå sist helg. Fredag ble det avslapping store deler av dagen for å lade opp til julebord med kolleger på kvelden. Festkomiteen hadde gjort en veldig bra jobb med organisering og vi koste oss. Jeg som ikke kan drikke noe alkohol av betydning, var edruelig, men holdt likevel koken til ca 01.30 på natta. 
Det er jo egentlig ikke rart at man legger på seg litt på denne tiden av året. Føler man går fra det ene kalaset til det andre. Som denne helga. Ble jo selvfølgelig masse god mat både fredag og lørdag. Koldtbord begge dager. Og dette er jo FØR jula begynner.


70 års lag på lørdagen i Tønsberg. Enda mer god mat. Og som vi koser oss ;)







HA EN KJEMPEFIN ADVENTSTID FOLKENS!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar