tirsdag 5. august 2014

Pangstart etter ferien.

Det er neimen ikke lett å skulle spare på energien bestandig. Begynte på jobb igjen i dag i min 20% aktive del av en egentlig 100% stilling. Jobbet 10-14 og det var en rolig dag i barnehagen. Sov litt "på anke" i natt, fordi jeg visste at i dag var det på'n igjen. Måtte ha med eldstemann på 8 år, siden skolen ikke har startet opp igjen enda.

Rett etter jobb måtte vi avgårde å kjøpe bursdagsgave, fordi minste snuppa skulle i bursdag på ettermiddagen. Deretter var det å hente henne, dusjing og ordne, før hun ble levert kl 17. Nå er det bare en liten pust i bakken med litt mat, før hun skal hentes igjen. Skal ikke ha mange sånne dager, før det begynner å spøke for formen igjen kjenner jeg.

I morgen blir heldigvis en litt roligere dag. Kun kjøre minste i barnehagen og en tur til kiropraktoren for den månedlige "opprettingen". Deretter hjem på sofaen.

Heldigvis er det enda en ukes tid til det blir mer action i hverdagen igjen, med fotballtrening, håndballtrening og allidrett på barna + skolestart den 18.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar