mandag 19. januar 2015

Litt av alt. "Siste nytt"

Bruker ikke energi på å skrive så mye, når jeg ikke føler det er så mye nytt å fortelle. Enklere å bare legge ut noen bilder :)
Kanskje rart å legge ut bilder av hodebunnen og prikkete ansikt, men har i det siste vært noe plaget med en eller annen form for eksem. Har vart i mange uker, så fant ut at det var greit å ta en tur til legen for å sjekke hva det kommer av. Har hatt noe problemer med hodebunnen tidligere og fikk da beskjed om at jeg hadde seboreisk eksem. Om det er det samme denne gangen er ikke sikkert. Legen henviser meg til hudlege, så da får man vente å se hva som blir "dommen". Også fått en del prikker på kroppen forøvrig, så legen lurte på om det rett og slett kunne være to forskjellige ting. Er større sannsynlighet for at dette dukker opp på vinteren også, fremfor sommeren.

Ellers fyrer jeg i peisen for å holde varmen nå når snøen ser ut til å ha fått litt mer feste. Deilig å krølle seg sammen i sofakroken med pleddet og bare ta det med ro, når man likevel ikke orker så mye.


Håndballkamp i Drammenshallen. Glassverket-Storhamar. GØY!!
Vinteren er her!!!












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar